Jul 2011

Tänk vad fort allt snurrar på! Helt plötsligt har julen sprungit förbi oss utan att vi knappt hunnit stanna upp och reflektera över den....
Vi gjorde som vanligt, vi firade julafton på delade håll på dagen upp på Hestra hos mormor och morfar och kvällen i Hindås hos farfar & Britt-Louise



Naturligtvis hade vi väl en riktig svensk gran i vårt underbara hus, detta året går kulor och glitter i blått och guld, vi brukar variera tema i granen, vilket är roligt tycker vi.
Under granen står en papplåda, varför undrar ni säkert?!
Familjens lilla katt Oona bor där, hon går in i den och sitter där och kikar ut under granen och tycker det är helmysigt...;)



Så här ser årets adventsljusstake som barnen i familjen pyntat, samtidigt kom vi på att när julen är över kan vi fortsätta använda den bara ta bort allt som hör julen till och sätta dit ljus som är i vårens färger och vips har vi en vårljusstake!

Med detta lilla inlägg vill vi passa att önska våra nära och kära och alla läsare av vår blogg en riktig god fortsättning!

Fixa bärlager för vår infart till huset

Något som bara måste göras innan vintern är att få till bärlager till vår infart och gör därmed en grovplanering av infarten.
Det är så bra om denna får ligga över vintern i kyla och tjäle, därmed undeviker man sättningar sedan när man väl lägger stenen.



För att få till detta tog vi hjällp av farfar och morfar i familjen,  Alva var ute och styrde upp arbetet åt dem....




RSS 2.0