Mycket att göra på helgerna...

Att köpa hus gör att man helt plötsligt har en massa att göra på fritiden....vi hade ett hus som var så när på färdigfixat och byggde oss ett nytt hus, så nu är helgerna fullspikade med att göra saker....
Men det är roligt!
Denna helgen som var har gått åt till att Martin har fixat med vindsförrådet så nästkommande helg kan vi flytta upp våra saker där, de som står och väntar troget i extra sovrummet.... samt har vi monterat stolar och bord, vi har köpt en ny matgrupp på Mio, den blev bara så bra i vårt hus, foto kommer!

Dessutom hitta vi en läcker vedkorg, gjord av gamla bildäck, lite tuff annorlunda som vi föll för och köpte hem.
Naturligtvis var husets katt tvungen att prova den innan vi fyllde den med björkved!
Hon tyckte nog den passa bättre som kattkorg.....


Tjejernas rum nästan klara...

Jag tror vi alla njuter av vårt hus, vi sover gott, det är tyst och skönt på nätterna, inga ljud tränger igenom fönster och väggar....Innan kunde vi höra bussar, tidningsbud m.m på nätterna.
Nu har tjejernas rum nästan blivit färdiga, det saknas bara tavelhyllor på väggarna, men det kommer när vi vet var de ska sitta.... samt rullgardiner.
Här kommer lite mysiga kvällsbilder från deras rum, Linas går mest i vitt och svart och Alva vet nog inte riktigt vilka färger hon vill ha annu men basen är vit.






Småbilder blandat från deras rum....

                                

Färdigmålat!

I fredags kväll var huset färdigmålat utvändigt! Så skönt att vi hann färdigt med det innan vintern kommer!
Nu är det bara undertaket i entrén kvar att snickra upp och måla.
Visar lite bilder nedan från allrum/kök med möbler...

Visserligen var vi på Mio i söndags och köpte nya möbler, en ny matgrupp och en ny säng till oss vuxna i familjen så håll ut bilder kommer!

Där vi har bänken med tavla osv ska det upp en tv anläggning inom sinom tid men allt kan inte göras med en gång....



Och något som var så kul som vi har fått på köpet i detta fantastiska hus är ett rejält vindsutrymme!
I går var Martin uppe på vinden ovanför vår tvättstuga för att se hur det såg ut om det finns någon vettig förvaringsmöjlighet.
Vi har ju två vindar kan man säga, en som man går upp till i gå-in-garderoben den är ganska låg men möjligheter finns till förvaring och så denna i tvättstugan som visade sig vara som ett litet rum med en höjd som gjorde att man som fullvuxen kan stå upp i! Så nästa helg ska vi försöka fixa till denna vind i tvättstugan så vi kan få upp allt som ska vara på vinden och få tömt ett av sovrummen som vi just nu har som vind....
Vilken överraskning!
Ett toppen mordernt hus med bra förvaringsutrymme.....


RSS 2.0