Snö och väntans tider....

Här i Brämhult har det ju fallit en del snö till allas glädje! Snön täcker ju de trädgårdar som inte har blivit ännu vilket gör att intryck runt alla hus i ett nybyggt område ser så mycket trevligare ut.... Barnen åker pulka runt knuten av husen och bygger snögubbar och kojor och ljuslycktor av snön, vi fick en snögubbe på tomten för ett tag sen men den har ändrat karaktär allt eftersom dagarna har gått och nu ser han mest trött ut och kanske hoppas på att våren skall komma!


Husen nedanför vårt har blivit klara och där har det nu flyttats in, spännande med nya grannar och äntligen slipper vi bo på en byggarbetsplats...

Huset är oxå klätt i vinterskrud vilket ser mysigt ut, det var ju så här vi ville haft det till jul!

          

Vi går ju in väntans tider, tanken är att en liten bebis skall komma till vår familj i början av mars om allt går vägen! Oj säger många hur ska det gå får ni plats? Ni som byggt nytt och allt....
Lugn i stormen, huset är planerat för detta, de barn som redan bor här två töser i ålder strax nedan tonåren har sin avdelning i huset där de kommer kunna husera i fred, vi planera redan detta då vi byggde huset!

Hittade i en inredningstidning där de undra om vi bor i årets hus, man kan sicka in till denna tävling och vinna möbler för 50 000:-, givetvis håller jag på att snickra på ett mail till detta tävling då vi tycker vi bor i årets hus!

Ha nu en underbar alla hjärtans dag och ta hand om era nära & kära!


RSS 2.0