Mycket händer med huset!

Ojojoj!
Det var alldeles för längesedan vi skrev på vår blogg, men dagarna går och vi står ifärd med att packa alla våra tillhörigheter för en flytt till det nya huset. Flytten sker sista helgen i augusti.
Dessutom så målar vi och börjar anlägga lite trädgård.

Martin har beställt en del jord för att mjukstarta med vår trädgård. Givetvis vill vi ju så snart det går ha våra grunder till trädgården klar. Planer och skisser för den finns redan i våra tankar!



Vi är nästan klara med allt det som skall vara vitt på vårt hus, dvs väggar, ändträ, vindskivor och takfötter...heter det takfötter eller bara takfot?
Idag har vi provmålat två grå nyanser, ljusare och mörkare antracitgrå, vi har bestämt oss för den mörkare av dem. Det kommer bli supersnyggt och en cool kontrast, ett hus som sticker ut i mängden...




Denna veckan har även en av våra hantverkare kommit tillbaka, nämligen Jonas....Han har gjort en himla massa, han har fixat skorsten, satt in kaminen, bytt snörasskytt mm.
Vi fick ju svarta snörasskydd från Benders då vi skulle haft grå så när killarna på BIMAB hade skruvat upp dessa såg det lite knas ut, vilket gjorde att Janne fick ringa Benders och fixa till det så vi fick grå och nu sitter de på plats tack vare Jonas, och gissa om det blev skillnad!
Det gav ett mycket mer harmoniskt intryck....,tur killarna på BIMAB är så händiga, fast visst led vi lite med Jonas idag som var uppe på taket och greja med snörasskydden i + 26 grader värme, sol och hög luftfuktighet svettigt värre....

     
Ovan från vänster ser man Skorstenen på plats, samt de svarta snörasskydden (ska lägga upp ett foto med de grå så ni kan se skillnaden) samt vår fina braskamin som skall värma oss i den smällkalla vintern som komma skall....;)

I morgon blir det premiär för att måla massa grått!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0