Bygget fortsätter inomhus...

Efter huset har kommit på plats med allt vad väggar och tak heter så är det dags för killarna på BIMAB att förflytta sig inomhus och påbörja jobbet där....Vi var där en sväng på måndagen 28 mars och kikade in och jisses vad långt de har kommit.
        
Bilderna här ovan visar från vänster sett: allrum, Alvas sovrum, föräldrarnas sovrum med gå-in-garderob.

Tobias som jobbar för BIMAB berätta att de har tänkt jobba på huset denna veckan ut för att sedan lämna över det till elektrikern som kommer dra alla ledningar i huset för att sedan komma tillbaka och fortsätta sitt jobb.

      
Bilderna ovan visar från vänster sett: vardagsrum, vardagsrum i annan vinkel,kök.

Tobias tala även om att de beräknade få leveransen av takteglet denna vecka och hoppas få upp det innan de beger sig av, och håller killarna vad de lovar, i dag den 31 mars så även om regnet piskar mot backen och det är kallt , en sådan där kyla som kryper in i benmärgen har killarna jobbat på utomhus för att lägga taket...


Bilden är tagen på avstånd, men man ser taktegel ligger prydligt uppradat för att läggas ut, jag hoppas det blir soligt och sköt för killarna i morgon när de ska fortsätta med taket, vad brukar man säga efter regn kommer solsken?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0