Gourmetverkstan på besök!

Då var det dags för vårt kök att genomgå ett mandomsprov! Vi hade en inhyrd kock från Gourmetverkstan(http://gourmetverkstan.se/ ) på besök, Stefan Silverå.
Stefan har en lång bakgrund som kökschef och restaurangchef på en rad krogar i Sverige. Han har lagat mat åt såväl kungen som tennislandslaget.
Och maten vi bjöds på var supergod....Mmmmmmmm

Här kommer lite bilder när Stefan är i action i köket samt Martin och hans goda vän Niklas, det var nämligen så att dessa herrar fick detta i födelsedagspresent av oss fruar när de fyllde 40 år, att laga mat med en profssionell kock.
              

Nedan kommer bilder på menyn som vi bjöds på:

Förrätten var grillad pilgrimsmussla, jordärtskockas puré samt jungfrusallad med hasselnöt och schallottenlöks vinegrette och vinet som dracks till var Bourgognes Les Sétilles.


Huvudrätten var Ankbröst med hjortronsky, puylinsragu samt en pumpapuré med balsamicocreme och vinet som dracks till detta var delta Pinot Noir.



Dessertern var en chokladfondant med konjakspäron och vaniljgrädde och till detta drack vi Vinsanto Serelle Ruffino.



Gissa om vi var mätta och belåtna och det var helt suveränt att ta hem restaurangen till sitt hus....och fick köket godkänt av kocken då undrar ni väl?!
Jajemän, det blev ett MVG i betyg, det som saknades var en stor skärbräda, men det får vi väl ta och införskaffa nästa gång han kommer på besök!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0